COVID-19 tájékoztató

COVID-19 tájékoztató

 

 

A turizmus fokozatos újraindításával a szálláshelyeken és a vendéglátóipari egységekben naponta ismét egyre nagyobb számú bel- és külföldi vendég fordul meg a világ minden részéről, akik igénybe veszik a kínált szolgáltatásokat, kapcsolatba kerülnek a kiszolgáló személyzettel, a többi vendéggel. Ezért jelen dokumentumban összegyűjtöttük Vendégeink szempontjából fontos szempontokat, melyek a leglényegesebbek lehetnek, hogy szállodánk a fertőzés tovább terjedését megakadályozva mégis megfelelő színvonalú szolgáltatást tudjanak nyújtani, és a vendégélmény is - az adott körülmények között - a legteljesebb legyen.

A COVID-19 miatt hozott, a lakosság egészségének megőrzését célzó intézkedések, jogszabályok betartása minden érintett számára kötelező.

Ez a dokumentum a nem kötelező jellegű szabályok felállítását célozza.

A javasolt intézkedések felsorolása segítséget nyújthat Vendégeinknek, de a hatályos – és a veszélyhelyzetre tekintettel rendszeresen felülvizsgált – közegészségügyi, higiénés és egyéb hatósági rendeletek, szabályzókat természetesen nem írja felül, nem előzi meg.

Minden intézkedésünk a Vendégeink és a dolgozóink biztonságát, egészségének megőrzését szolgálja.

 

Általános intézkedések

 

Szenzoros kézfertőtlenítők elhelyezése a közösségi területeken (szállodai recepció, folyosók).

Fertőtlenítő takarítás naponta többször a vendégterekben, közösségi terekben, közös vendég mosdókban, különösen figyelemmel a kilincsek, csaptelepek, nyomógombok, villanykapcsolók, lépcsőkorlátok, tekintetében.

Legalább 1,5 m távolság betartása a vendégek és a munkatársak között minden esetben:

A szálloda recepcióján: szállodába érkezéskor, illetve ügyintézés esetében a recepciós pulton védőfal (plexi) elhelyezésével biztosítjuk a cseppfertőzés veszélyének minimalizálását.

A recepción használt tollak, kulcsok, parkolókártyák és a recepciós pult folyamatosan, rendszeres időközönként fertőtlenítése kerülnek.

 

 

Reggeli

 

A reggeliztetőben a vendégasztalok elhelyezésénél figyelembe vettük a kötelező távolságtartás biztosítását.

Kérjük, hogy az éttermi dolgozók által javasolt ültetés és ültetésrend figyelembevételével foglaljanak helyet, így segítve a megfelelő távolság betartását.

A reggeliztető személyzet és a takarítást végző munkatársak számára kötelező a maszk viselése.

Kérjük Vendégeinket, hogy az érkezéskor a recepción megbeszélt turnusban érkezzenek reggelizni, mert csak az adott turnusban tudjuk biztosítani számára a reggelit.

A reggeli folyamán egy asztalnál legfeljebb 4 fő elhelyezkedése engedélyezett.

Szállodánkban megváltoztattuk a reggeli menetét. A kialakult járványügyi helyzet miatt kontinentális reggelit szolgálunk fel vendégeink számára. Amint lehetséges visszatérünk a svédasztalos reggelihez.

 

  • étkezési turnusok kerülnek bevezetésre, mely időpontjairól Vendégeink érkezéskor tájékoztatást kapnak;
  • a büféasztal körüli közlekedésnél felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy egymás útját ne keresztezzék;
  • a kihelyezett tálaló- és szedőeszközöket, gépeket stb..40 percenként fertőtleníteni, vagy cserélni fogjuk;
  • az étterembe való belépésnél biztosítjuk Vendégeink számára a kézfertőtlenítés lehetőségét.

 

Takarítás

 

Ezúton tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a napi takarítás csak Vendégeink kifejezett kérésére történik.

Takarítás esetén dolgozóink minden esetben csak védőfelszerelésben (kesztyű, maszk) lépnek a szobába.

Igény/kérés esetén, illetve Vendégeink távozásakor (utazáskor) a takarítás menete az alábbiak szerint zajlik:

  • szobában gyakran érintett felületek virucid fertőtlenítése történik: ajtónyitó fogantyú/ kilincs, lámpakapcsoló, szekrény-fióknyitó fogantyúk, TV-távirányító és billentyűzet, asztal, éjjeliszekrény, mosdókagyló és csaptelep, zuhanycsap, szappanadagoló, WC-öblítő, fogantyú
  • a szoba szellőztetése takarítás közben
  • fürdőszobai bekészítések rendelkezésre állásának biztosítása (szappan, tiszta törölközők)
  • amennyiben a szobához erkély, vagy terasz is tartozik, az ott lévő bútorok fertőtlenítése is megtörténik.

 

 

Minden kedves Vendégünknek kellemes pihenést és jó egészséget kívánunk!Szállodánk Siófok idegenforgalmi központjában, a Balaton-parttól és a közkedvelt Beach-től 150 m-re található hangulatos környezetben.

Tavasztól őszig várjuk kedves vendégeinket 57 kétágyas, erkélyes szobával, melyekben tv, zuhanyzós fürdőszoba, hűtőszekrény található. Pótágy elhelyezésére van lehetőség. A több évtizede működő hotel belső felújításai során a kor ízlésének megfelelő hangulatot kapott. Az épülethez parkosított kert, zárt, őrzött személygépkocsi parkoló tartozik. 
Vendégeink kényelméről 24 órás portaszolgálat, drink bár, nagy kerti terasz gondoskodik. Reggelizőnkben bőséges, változatos bűfé reggeli biztosítja, hogy a nap jól kezdődjön. A közelben működő éttermek, pizzériák, vendéglátó helyek sokasága lehetővé teszi, hogy a gasztronómia szerelmesei se csalódjanak.
A Magyar Tenger és városunk kínálta színes programok, vízi és szárazföldi sportok, hajókirándulások, a környék nevezetességeinek felkeresése maradandó élményekkel tehetik gazdagabbá, melyhez szállodánk a legmegfelelőbb kiindulási pontként szolgál.

Subscribe

& receive free premium gifts