Szállodánkról

Szállodánk Siófok idegenforgalmi központjában, a Balaton-parttól és a közkedvelt Beach-től 150 m-re található hangulatos környezetben.

Tavasztól őszig várjuk kedves vendégeinket 57 kétágyas, erkélyes szobával, melyekben tv, zuhanyzós fürdőszoba, hűtőszekrény található. Pótágy elhelyezésére van lehetőség. A több évtizede működő hotel belső felújításai során a kor ízlésének megfelelő hangulatot kapott. Az épülethez parkosított kert, zárt, őrzött személygépkocsi parkoló tartozik. 
Vendégeink kényelméről 24 órás portaszolgálat, drink bár, nagy kerti terasz gondoskodik. Reggelizőnkben bőséges, változatos bűfé reggeli biztosítja, hogy a nap jól kezdődjön. A közelben működő éttermek, pizzériák, vendéglátó helyek sokasága lehetővé teszi, hogy a gasztronómia szerelmesei se csalódjanak.
A Magyar Tenger és városunk kínálta színes programok, vízi és szárazföldi sportok, hajókirándulások, a környék nevezetességeinek felkeresése maradandó élményekkel tehetik gazdagabbá, melyhez szállodánk a legmegfelelőbb kiindulási pontként szolgál.

Subscribe

& receive free premium gifts